Info

”Legenda spune că fotografia fură sufletul Omului.
Eu, fiind fotograf, dau suflet Fotografiei.”

Clipele de neuitat, redate prin fotografie, ramân pentru toată viaţa, dându-vă posibilitate de a trăi, de-a lungul timpului, emoţiile din ziua cea mai importantă. De aceia am pregătit cîtevai puncte importante cu care trebuie să fiţi la curent.


♥ Înainte de a mă contacta, este foarte important să faceți cunoştinţă cu portofoliul meu, pentru a cunoaşte stilul pe care îl abordez în fotografie.

♥ Numarul fotografiilor este nelimitat,dar numărul depinde de evenimentul tău. Se editează toate pozele la nivel de lumină, culoare, contrast, cadrare. În medie sunt 800-1200 de fotografii.


♥ Primiţi nunta pe stick USB în cutie personalizată, in termen maxim de 2-3 luni din ziua evenimentului. IMPORTANT! Daca cu cel puțin o zi mă rețin pînă vă transmit materialul, primiți o ședință foto de familie gratis. :)

♥ Este important să aveţi încredere în viziunea mea asupra evenimentului, fiindcă un rezultat foarte bun pentru voi este atît de important și pentru mine.


♥ Pentru toate pachetele este inclus un Mini-album (40 pagini, 210X150 mm), albumele de tip premium se discută separat.

♥ Data nunții se rezervează doar după ce semnăm un contract şi este dat avansul, restul sumei se achită în ziua nunții.


♥ Lucrez în Republica Moldova, dar sunt disponibil să fotografiez şi peste hotarele ţării. Pentru mai multe detalii mă contactaţi pe GSM: (+373) 68 545 022.шаблоны для dle Нужно зайти и бесплатные программы скачать для пк, а так же фильмы смотреть онлайн на кинопортале или скачать Купить шаблоны для DLE на лучшем портале
Promotie
Comanda orce eveniment in perioada 01.01-31.01.2016 si primeste 20 poze imprimate. CADOU!
Imprimarea pozelor Dvs. la preturi accesibile de la 10x15cm (A6) de la 4 Lei